midenstrands andliga blogg

 

Siffror i en dröm

 

Siffror

 

För ett tag sedan såg jag fyra tal i rad extremt tydligt i en dröm. Det första var ensiffrigt och de övriga tvåsiffriga, så när jag hade läst det fjärde talet vred jag på huvudet och tittade en gång till på det första för att se om det inte var två siffror där också, men det var det inte. När jag insåg att jag läste i drömmen blev jag lucid, förstod att siffrorna var viktiga och tvingade mig själv att vakna för att kunna skriva upp dem.

I en dröm brukar man inte kunna läsa samma sak två gånger, så när man tittar bort och vänder tillbaka blicken har texten ändrat sig. Men så var det inte här, det stod exakt likadant.

Talen var 3, 13, 13, 11. Jag förstod att både själva siffrorna och ordningsföljden hade betydelse, men numerologiskt kunde jag inte se något direkt budskap i sifferföljden. Jag är med i en drömgrupp på Facebook, och i samma veva skrev någon där att hon hade drömt om siffror och alla svarade: "Spela på de siffrorna!" Så jag sökte på nätet men lyckades inte hitta något spel eller lotteri där man spelar på fyra tal, och dessutom var ju två av dem samma. Då tänkte jag att det handlade om numrerade korsord; att vi kommer att vinna på korsord som har de numren. Men så slog det mig att jag borde kolla boken "Angel Numbers" av Doreen Virtue - och där blev det bingo. Siffrorna handlar om inre utveckling och inte om tävlingsvinster!

3: The ascended masters are helping you - usually this means an ascended master you feel close to - for example, Jesus, Quan Yin, a saint, or some other spiritual/religious figure.

13: The ascended masters (such as Jesus, Quan Yin, and so on) are with you, helping you maintain a positive outlook. The number 13 signifies that female ascended masters and goddesses are assisting you in staying positive.

11: Stay positive! Your thoughts are materializing rapidly, so you want to ensure positive outcomes by focusing only on the good within yourself, others, and this situation.

Vilket flöde! Inget tal mellan 3 och 13 handlar om uppstigna mästare, och 11 börjar där 13 slutar - därför ska det vara i den här ordningen och inte i kronologisk ordning. Att det är två 13 tolkar jag som att det är två kvinnliga uppstigna mästare/gudinnor som hjälper mig. Och just då behövde jag absolut en påminnelse om att alltid vara glad och positiv ...

 

Angel Number

 

Skrivet i april 2021.

 

Till högst upp på sidan

 

YouTube Följ mig på YouTube

 

 

© Madeleine Midenstrand 2007–2024 — Uppdaterad 2022-01-07

Andlig blogg

 

Andlig hjälp i vardagen

Besök av mina döda katter

Go with the flow (på engelska)

Hjälp på oväntat sätt

Kattmobbarna

Magiskt besök av en fjäril

Medvetandehöjning

Nytt fjärilsbesök

Shapeshifting

Siffror i en dröm

Madeleine

Översätt sidan!